ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «REACT»: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

Κάθε πράξη που μοιάζει μικρή, μπορεί να είναι μία αντίδραση με μεγάλη επιρροή σε έναν άνθρωπο, μία ομάδα, μία χώρα. Σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εταιρεία μας, έχοντας τοποθετήσει στο επίκεντρο εδώ και χρόνια, τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού και περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, παρουσιάζει το REACT, το νέο ESG (Environmental, Social and Governance) πρόγραμμά της, μέσα από το οποίο μας καλεί να αντιδράσουμε σε όσα βλάπτουν τον κόσμο και μαζί, να τον αλλάξουμε προς το καλύτερο.

Όλη η φιλοσοφία του REACT περικλείεται σε μία απλή αλήθεια: Κάθε πράξη, που μοιάζει μικρή, μπορεί να είναι μία αντίδραση με μεγάλη επιρροή σε έναν άνθρωπο, μία ομάδα, μία χώρα, σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάτι φαινομενικά απλό, όπως για παράδειγμα το πέταγμα μίας πεταλούδας, μπορεί να «ταρακουνήσει τα νερά», να ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή απ’ όση μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η Κωτσόβολος. Αυτό ακριβώς κάνει το πρόγραμμα REACT.

Τί σημαίνει όμως στην πράξη το REACT για την εταιρεία μας

Παρακάτω κάποιες από τις κυριότερες πρωτοβουλίες-προγράμματα της εταιρείας μας, οι οποίες ενσωματώνονται στην ESG Στρατηγική της.

REACT για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας, και τα τρία καταστήματά μας σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, λειτουργούν ως σταθμοί ανακύκλωσης μικρών ηλεκτρικών συσκευών.

Δείτε περισσότερα για τις πράσινες πρωτοβουλίες και τα προγράμματα της εταιρείας μας που μπορείς να κάνεις κι εσύ «REACT» ΕΔΩ.

REACT για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία μας ενδυναμώνει καθημερινά όλους τους ανθρώπους με δράσεις που στοχεύουν σε έναν καλύτερο κόσμο για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις.

Με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια», εξασφαλίζουμε ίση πρόσβαση στην τεχνολογία. Γι’ αυτό και τα 3 καταστήματά μας στην Κύπρο είναι προσβάσιμα σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, διαθέτουν εκπαιδευμένο προσωπικό και προϊόντα με υποστηρικτικές τεχνολογίες για ΑμεΑ. 

Παράλληλα, διοργανώνουμε εθελοντικές δράσεις, όπως την Ημέρα Καλής Πράξης, έχοντας πραγματοποιήσει εθελοντικές αιμοδοσίες σε Λευκωσία και Λεμεσό, με εθελοντές ανθρώπους της εταιρείας, που συνέβαλαν στη μεγάλη ανάγκη κάλυψης φιαλών.

Ακόμη, στηρίζουμε έμπρακτα το έργο Οργανισμών, όπως την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) και το δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, απαντώντας με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στα αιτήματα της Κυπριακής κοινωνίας.

Δείτε περισσότερα για τις CSR δράσεις μας, κάνοντας κλικ εδώ.

REACT για τον ΑΝΘΡΩΠΟ

Θέτοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας, εξασφαλίζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον, όπου η συνεχής εκπαίδευση, οι ευκαιρίες εξέλιξης, η συμπερίληψη, η φροντίδα και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν τον πρώτο λόγο. Γι’ αυτό και έχουμε υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας και φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς προγράμματα φυσικής, ψυχικής και οικονομικής ενδυνάμωσης στους ανθρώπους μας.

Ξεκινώντας, λοιπόν, από εμάς τους ίδιους και ενσωματώνοντας ως εταιρεία πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης στο λειτουργικό μας μοντέλο, καλούμε τον κόσμο να κάνει “REACT” μαζί μας, δημιουργώντας ένα «κύμα» αντιδράσεων που θα αλλάξει τον κόσμο μας προς το καλύτερο.

REACT.

Μαζί, για έναν καλύτερο κόσμο.

#REACTforabetterworld

Δείτε παρακάτω το εισαγωγικό βίντεο του REACT και βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, κάνοντας κλικ εδώ: https://react.kotsovolos.gr/