ΚΑΝΟΥΜΕ “REACT” ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ

Στο πλαίσιο του ESG προγράμματός μας «REACT», για έναν καλύτερο κόσμο, για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις

Η εταιρεία μας με το νέο ESG πρόγραμμά της μας καλεί να αντιδράσουμε σε όσα βλάπτουν τον κόσμο και μαζί να τον αλλάξουμε προς το καλύτερο. Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκει την ευκαιρία μαζί με τους ανθρώπους της και τους καταναλωτές, να αντιδράσει και αυτά τα Χριστούγεννα και να κάνει τις δικές της πράξεις «Αγάπης», που γεμίζουν χαρά τα παιδικά πρόσωπα και τις οικογένειές τους, πράξεις ουσίας που μπορούν να φέρουν μια μεγάλη αλλαγή, για έναν Καλύτερο Κόσμο.

Στηρίζοντας έτσι, τη δράση του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», παραδώσαμε στον Οργανισμό δωροεπιταγές από καταστήματα ένδυσης-υπόδησης, τροφίμων και παιχνιδιών για να δοθούν/ή για να υποστηριχθούν 20 ευάλωτες οικογένειες της Κύπρου. Παράλληλα, οι άνθρωποί μας σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, ύστερα από κάλεσμα που τους απηυθύναμε, συγκέντρωσαν 46 δώρα με πολλές ευχές, τα οποία, είχαν τη χαρά να παραδώσουν αυτοπροσώπως στους μαθητές των σχολείων του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Λευκωσία.

Την ίδια στιγμή, λάβαμε το βραβείο της εθελοντικής προσφοράς στον 8ο  Διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής προσφοράς που διοργάνωσε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) και ο Commercial Operations Manager Cyprus της εταιρείας μας, κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, ήταν εκεί για να το παραλάβει.

Επιπλέον, για ακόμη μία χρονιά στηρίζουμε την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, με κάθε συσκευασία δώρου που αγοράζουν οι καταναλωτές από τα καταστήματά μας.

Η εταιρεία μας, λοιπόν, μας προτρέπει, μέσα από τις δικές της REACT δράσεις, να κάνουμε όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και κάθε μέρα μικρές ή μεγάλες πράξεις αγάπης, ικανές να φέρουν την αλλαγή, αντιδρώντας όλοι μαζί για έναν Καλύτερο Κόσμο.