Ο Σκοπός μας

Οι αξίες μας

Κωτσόβολος είμαστε εμείς

Ένας για όλους ή όλοι για όλους;

#Ομαδικότητα
Πρώτα απ’ όλα είμαστε ομάδα. Πιστεύουμε ότι λειτουργώντας ως ομάδα είναι η συνταγή για να πετύχουμε. Γι’ αυτό και έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας, επιβραβεύουμε την προσπάθεια και όλοι μαζί εργαζόμαστε με πάθος, με αυτοπεποίθηση και με δυναμισμό και δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό, για να νιώθουμε υπερήφανοι για όσα καταφέρνουμε. Στην Κωτσόβολος, δεν μένει κανείς πίσω. Είμαστε όλοι μέρος της εξέλιξης και μαζί γιορτάζουμε κάθε μας επιτυχία.

Σε μία ζωή γεμάτη αμέτρητες αποχρώσεις, γιατί να βλέπουμε μόνο μία;

#Διαφορετικότητα
Σεβόμαστε την προσωπικότητα, τη μοναδικότητα και τις ανάγκες κάθε ανθρώπου, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα και αγαπάμε την αυθεντικότητα. Στην Κωτσόβολος, δεν κρίνουμε. Πιστεύουμε σε μία κοινωνία που μας χωράει και μας χρειάζεται όλους.

Εκεί που λύση δεν υπάρχει, γιατί να μην τη δημιουργήσουμε;

#Καινοτομία
Έχουμε τη γνώση, την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να προσαρμοζόμαστε γρήγορα σε νέες συνθήκες, να εξελισσόμαστε συνεχώς, με τον γρήγορο ρυθμό που απαιτεί η εποχή και να καλύπτουμε ανάγκες, πριν εκείνες καν προκύψουν. Ή αλλιώς, να καινοτομούμε. Στην Κωτσόβολος, δεν επαναπαυόμαστε. Πατάμε γερά στο σήμερα και φέρνουμε το αύριο πιο κοντά, μέσα από την τεχνολογία.

Μας χωράει όλους ένας κόσμος;

#Κοινωνία
Δείχνοντας υπευθυνότητα προς όλους ανεξαιρέτως, προστατεύοντας το περιβάλλον, προσφέροντας στην κοινωνία, λειτουργώντας ως πρότυπο και έμπνευση, κάθε μέρα εργαζόμαστε έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας τη μεγαλύτερη εικόνα. Τον κόσμο. Στην Κωτσόβολος, δεν κοιτάζουμε μόνο τον εαυτό μας. Επιδιώκουμε συνεχώς το εμείς, σε μία κοινωνία με πολλά «εγώ».

Πώς μπορεί κάθε άνθρωπος να ζήσει καλύτερα τη ζωή του;

#Εμπειρίες
Σκεπτόμενοι πρώτα σαν άνθρωποι και μετά σαν εταιρεία, θέλουμε να δώσουμε σε όλους τους ανθρώπους, τους πελάτες, τους συνεργάτες αλλά και εμάς τους ίδιους, εμπειρίες ζωής που θα την κάνουν ακόμα καλύτερη. Στην Κωτσόβολος, δεν μένουμε μόνο στα λόγια. Νοιαζόμαστε πραγματικά για όλα όσα κάνουμε και προσφέρουμε.

Στην Κωτσόβολος, είμαστε πολλά
περισσότερα από μία εταιρεία τεχνολογίας.