Ο ΝΕΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ GRUNDIG ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

O νέος εντοιχιζόμενος φούρνος της GRUNDIG, GEZST 47000B, αφήνει το δικό του στίγμα στη σύγχρονη μαγειρική. Στον Κωτσόβολο μπορεί κανείς να γνωρίσει τις δυνατότητές του και την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει.

Με τη μοναδική λειτουργία του Divide & Cook για ψήσιμο δύο φαγητών, ο φούρνος της GRUNDIG, διαιρείται σε δύο διαφορετικές ζώνες. Και απογειώνει τις μαγειρικές ικανότητες όλων μας. Ακόμα κι αν μαγειρεύονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες και χρόνους. Η δυνατότητα Multi-Taste-Oven επιτρέπει στο θερμό αέρα, που βγαίνει από τα πλευρικά τοιχώματα, να δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για πολλαπλά φαγητά. Διατηρώντας ανέπαφες τις μυρωδιές, αλλά και τις γεύσεις τους. Την «επίγευση» αυτής της εμπειρίας μαγειρέματος αφήνει η γυάλινη πόρτα του φούρνου που κλείνει απαλά και αθόρυβα, Soft Close, ενώ παράλληλα αφαιρείται εύκολα για γρήγορη πρόσβαση στο εσωτερικό. Επιπλέον, η γυάλινη επιφάνεια εμποδίζει τα τρόφιμα και τα λίπη να καούν.

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του νέου φούρνου της GRUNDIG, GEZST 47000B καθιστούν τη συσκευή ακόμα πιο γοητευτική. Με μεγάλη εσωτερική χωρητικότητα, 80 λίτρα, ο φούρνος επιτρέπει το μαγείρεμα για περισσότερους επισκέπτες. Ενώ με το φωτισμό αλογόνου υπάρχει πάντα η οπτική επαφή με το φαγητό. Κι αν η μαγειρική δεν είναι το δυνατό σημείο κάποιου, παρέχονται 50 διεθνείς συνταγές ανάλογα με το μοντέλο, για να γίνει η αρχή! Το μόνο που χρειάζεται είναι η ετοιμασία των συστατικών και το πάτημα του κουμπιού έναρξης. Η σωστή θερμοκρασία, η διάρκεια και η λειτουργία μαγειρέματος θα επιλεγούν αυτόματα.

Με μία επίσκεψη σ’ ένα από τα 95 καταστήματα Κωτσόβολος, ο επισκέπτης θα ανακαλύψει όλο τον κόσμο της GRUNDIG. Ενώ μπορεί να κάνει και συνδυαστικά τις αγορές του για εντοιχιζόμενο φούρνο και εστίες. Επίσης, εύκολα και γρήγορα μπορεί κανείς να κάνει την αγορά του μέσω του www.kotsovolos.gr ή του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας 210 2899999.

Μάθε περισσότερα για τον νέο φούρνο της GRUNDIG και τις δυνατότητές του στο video που ακολουθεί: https://youtu.be/Zya030d069A