ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΟΦΥΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ MIT ENTERPRISE FORUM GREECE

Μέσα από τον διαγωνισμό “MITEF Greece Startup Competition 2022”, το MITEF και η εταιρεία μας αναδεικνύουν και ενισχύουν καινοτόμες πρωτοβουλίες νεοφυών επιχειρήσεων

Η εταιρεία μας υποστηρίζει τον διαγωνισμό “MITEF Greece Startup Competition 2022” που διοργανώνει το MIT Enterprise Forum Greece για 8η συνεχή χρονιά, και στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση και δυναμική ανάπτυξη της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στη χώρα μας.

Με κοινό όραμα την ανάδειξη και ενίσχυση των νεοφυών επιχειρήσεων, προχωρήσαμε σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΜΙΤΕF Greece, υποστηρίζοντας μέσω χορηγίας τον διαγωνισμό “MITEF Greece Startup Competition 2022”, με σκοπό να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο επιχειρηματικός κλάδος στην Ελλάδα, με αρωγό την τεχνολογία και την καινοτομία.

Μέσω των δράσεων του MITEF Greece, ερευνητές και νεοφυείς επιχειρήσεις αποκτούν την απαραίτητη τεχνογνωσία και λαμβάνουν έμπρακτη καθοδήγηση από επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα, ο διαγωνισμός “MITEF Greece Startup Competition”, έχοντας καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία προγράμματα επιτάχυνσης της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, στοχεύει τόσο στην ανάπτυξη ταλαντούχων ομάδων όσο και στη διεθνή τους προβολή, μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο του MITEF Greece. Ο φετινός διαγωνισμός περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες: «General», «Energy» «Life Sciences» & «Transportation, Μaritime & Logistics» και μέχρι στιγμής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μιας πληθώρας επιχειρήσεων από τον χώρο της καινοτομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Η ανάπτυξη και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας είναι προτεραιότητα για την εταιρεία μας. Η συνεργασία αυτή αποτελεί βασικό πυλώνα μιας σειράς δράσεων που θα ακολουθήσουν και στοχεύουν στην εκπαίδευση, ενημέρωση αλλά και ενίσχυση εταιρειών και ομάδων που επιθυμούν να ενημερωθούν, να εκπαιδευτούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κλάδο της τεχνολογίας και της καινοτομίας.