ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ «ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»

Προσφέραμε το γιορτινό τραπέζι, καινούρια ρούχα, είδη υπόδησης και παιχνίδια σε 20 οικογένειες που το έχουν ανάγκη για μια Καλύτερη Ζωή.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με οδηγό το όραμά της για μια Καλύτερη Ζωή, η εταιρεία μας βλέπει και αυτά τα Χριστούγεννα τη μεγαλύτερη εικόνα, χαρίζοντας ζεστασιά και χαμόγελα σε οικογένειες που πραγματικά τα χρειάζονται.

Γι’ αυτό και στο πλαίσιο της δράσης του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), «Υιοθέτησε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», παραδώσαμε στο ΠΣΣΕ δωροεπιταγές από καταστήματα ένδυσης-υπόδησης, τροφίμων και παιχνιδιών για να δοθούν/ή για να υποστηριχθούν 20 ευάλωτες οικογένειες της Κύπρου. Παράλληλα, οι άνθρωποί μας σε Λευκωσία και Λεμεσό, ύστερα από κάλεσμα που απευθύναμε, συγκέντρωσαν 40 παιδικά δώρα, κάνοντας τη δική τους μικρή, αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη πράξη «Αγάπης» για αυτά τα Χριστούγεννα.

Τις δωροεπιταγές παρέδωσαν στον Πρόεδρο του ΠΣΣΕ Ηλία Δημητρίου, η Διευθύντρια του καταστήματος της Κωτσόβολος στη Λευκωσία Άννα Φωτίου και από το κατάστημα της Κωτσόβολος στη Λεμεσό, η Στέλλα Σκοτινιώτη.

Μαζί με τους ανθρώπους μας, βρίσκουμε την ευκαιρία τα φετινά Χριστούγεννα να κάνουμε τις δικές μας πράξεις «Αγάπης», που γεμίζουν χαρά τα παιδικά πρόσωπα και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας όλα όσα εκείνα χρειάζονται για να ονειρεύονται ένα μέλλον που τους αξίζει και μία Καλύτερη Ζωή.