ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ

Γιορτάζουμε τα δυο χρόνια λειτουργίας μας στην Κύπρο και σε περιμένουμε στα 3 υπερσύγχρονα καταστήματά μας σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο με εκπλήξεις, φανταστικές προσφορές και πολλά διασκεδαστικά happenings.

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν!

3… καταστήματα Κωτσόβολος, 2… χρόνια στην Κύπρο, 1… μοναδικός προορισμός!

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του 2ου χρόνου λειτουργίας των καταστημάτων μας, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, προσκαλούμε τον κόσμο σε ένα γιορταστικό τριήμερο από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, με κορυφαίες προσφορές (30% όφελος σε χιλιάδες οικιακές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας και πενταπλάσιους βαθμούς ανταμοιβή για αγορές με κάρτες της τράπεζας Κύπρου), εκπλήξεις και διαγωνισμούς κάθε μέρα, σε κάθε κατάστημα.

Και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου μη χάσεις το ολοήμερο πάρτι και στα 3 καταστήματα μας, με μουσική, κυνήγι χαμένου θησαυρού και πολλά ξεχωριστά happenings.

Επιπλέον, στο κατάστημα της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Μακαρίου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Κώστας Καρνάκης από τον ΚΛΙΚ FM, μας επιφυλάσσουν ένα μοναδικό radio live link και μας περιμένουν από τις 11:00-13:00, να γιορτάσουμε παρέα.

Στην Κωτσόβολος θα βρεις απ’ όλα τα κορυφαία brands σε μεγάλη ποικιλία, διαδραστικούς και πρωτοποριακούς τρόπους να τα δοκιμάσεις, καινοτόμες υπηρεσίες για γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση, έμπειρο προσωπικό, αλλά και ευέλικτες μεθόδους πληρωμής και παραλαβής, που σου υπόσχονται ταχύτητα και μία κορυφαία αγοραστική εμπειρία.

Η εταιρεία μας όμως, αυτά τα δύο χρόνια, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού από την πρώτη στιγμή έδωσε το παρών της τόσο με δομημένα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης όσο και σε έκτακτες συνθήκες, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι της για να γίνει η Ζωή των ανθρώπων Καλύτερη.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, από τις 28 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 2 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο, να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες Καλύτερης Ζωής. Γιατί…

Αυτό είναι Celebration. Αυτό είναι Κωτσόβολος

Κάνε κλικ εδώ και δες τα happenings, τις προσφορές και τις εκπλήξεις όλου του εορταστικού 3ημέρου.