Η Κωτσόβολος χάρισε μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του ΕΚΟ Αcropolis Rally21 και στον τελικό του eSports WRC9

Η Κωτσόβολος, ο κορυφαίος προορισμός ταχύτητας και τεχνολογίας, έδωσε δυναμικό παρόν και στήριξε ως Χορηγός με μοναδικές πρωτοβουλίες, το ξεχωριστό  θέαμα που προσέφεραν το EKO Acropolis Rally21, το οποίο επέστρεψε στη χώρα μας μετά από 8 χρόνια, καθώς και τον παγκόσμιο τελικό του eSports WRC 9.

Το Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos, ο παγκόσμιος τελικός του eSports WRC, αποθεώθηκε από το κοινό και ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το αίσθημα περηφάνιας της Κωτσόβολος, ως μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης. Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ελλάδα επιλέχθηκε για την πραγματοποίηση του μεγάλου τελικού του ηλεκτρονικού παιχνιδιού προσομοίωσης των ειδικών διαδρομών του Ράλλυ και η Κωτσόβολος κατάφερε να ανταποκριθεί και να ξεπεράσει τις προσδοκίες του κοινού, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε όσους παρευρέθηκαν στον χώρο του παλιού Ποδηλατοδρομίου του Ο.Α.Κ.Α.

Η παρουσία της Κωτσόβολος στο EKO Acropolis Rally21, έκλεψε τις παραστάσεις με τo φαντασμαγορικό περίπτερό της, τόσο στην πλατεία Συντάγματος, όσο και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Service Park στη Λαμία, όπου χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να το δουν, να φωτογραφηθούν, να λάβουν μέρος σε gaming tournaments και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Πάνω από 800 προσκεκλημένοι απόλαυσαν το εκπληκτικό θέαμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων στην ειδική διαδρομή του Συντάγματος, ενώ ένα ειδικά διαμορφωμένο stage είχε δημιουργηθεί από την Κωτσόβολος, με σκοπό να προσφέρει σε όλους, πρόσβαση ‘’χωρίς εμπόδια’’ σε αυτή τη μοναδική εμπειρία θέασης. Ανάμεσα στους καλεσμένους της Κωτσόβολος, ήταν οι Αθλητές και Παραολυμπιονίκες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, όπως ο Αντώνης Τσαπατάκης, ο Πάνος Τριανταφύλλου, ο Βασίλης Ντούνης, ο Κώστας Δήμου και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης. Tην ειδική διαδρομή, στο stage της Κωτσόβολος, είχαν επίσης τη χαρά να απολαύσουν ως προσκεκλημένοι του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κου Λευτέρη Αυγενάκη παιδιά από το Μake a Wish και το Σωματείο ‘’Χαρά’’.

Στην καρδιά του Service Park στη Λαμία, η εταιρεία τοποθέτησε το Led Truck by Kotsovolos, όπου μέσα μέσα από τις δύο τεράστιες LED οθόνες υψηλής ευκρίνειας, οι επισκέπτες και τα πληρώματα service των αγωνιστικών ομάδων παρακολουθούσαν  Live τις ειδικές διαδρομές και τον παλμό του αγώνα. Η τιμή και η συγκίνηση της ενεργής συμμετοχής της Κωτσόβολος στο μακροβιότερο ελληνικό δρώμενο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κορυφώθηκε στην Τελετή Λήξης, όπου είχε την τιμή ως χορηγός να βραβεύσει το 2ο καλύτερο ελληνικό πλήρωμα, τους Παναγιώτη Ρουστέμη και Κωνσταντίνο Νικολόπουλο, οι οποίοι κατέλαβαν τη 2η θέση στα ελληνικά πληρώματα και την 22η στη γενική κατάταξη του αγώνα, ανάμεσα στους θρύλους που συμμετείχαν στο Ράλλυ!