ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ MUSIC EVENT ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ!

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και εμείς τη γιορτάσαμε με ένα μοναδικό music event στην Κύπρο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Make Music Cyprus» στο κατάστημά μας στη Λευκωσία!

To event πλαισιώθηκε από διάσημους DJ’s που εκτός από τη μουσική που έπαιξαν, παρουσίασαν στο κοινό τους τρόπους και την τεχνική πίσω από τη χρήση των βινυλίων, ενώ εξερεύνησαν το ευρύ φάσμα των ηχητικών δυνατοτήτων της ηλεκτρικής κιθάρας, χρησιμοποιώντας μια πληθώρα από πετάλια και πρωτοποριακές τεχνικές.

​​​​​​​Έξω από το κατάστημά μας στη Λευκωσία, το απόγευμα υπήρχαν διάφορα μουσικά δρώμενα του Φεστιβάλ, ενώ οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν υπέροχες μουσικές και να δοκιμάσουν από κοντά διάφορες τεχνικές ήχων. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν κορυφαία προϊόντα ήχου σε προνομιακές τιμές, ενώ μεγάλος διαγωνισμός έτρεξε μέσω του Instagram account του Μάριου Πρίαμου, κληρώνοντας τους 3 μεγάλους νικητές χθες στο κορύφωμα του μουσικού event. 

Και επειδή στην Κωτσόβολος αγαπάμε τη μουσική, δημιουργήσαμε στοSpotifyplaylists με τα αγαπημένα μας τραγούδια που κάνουν την κάθε στιγμή μας, εμπειρία!

Για παράδειγμα…​​​​​​​

  • Είναι Κυριακή και ράγισε η οθόνη σου…Μα που να πας; Την απάντηση θα βρεις σε αυτήτην playlist!
  • Λιώνεις από τη ζέστη; Βρες την ιδανική playlist εδώ και δροσίσου!
  • Το PC σου λαγκάρει; Αυτή η playlist είναι εδώ για εσένα!
  • Πήρες νέο Headset και δεν το έχεις εγκαινιάσει ακόμα; Αυτή είναι η δική σου playlist!​​​​​​​

Γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής όπως της άξιζε – μέσα από μελωδίες και τεχνικές που απογειώνουν την εμπειρία ήχου και ζήσαμε στον ρυθμό μίας Καλύτερης Ζωής!

Πάρτε μία γεύση από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, χθες έξω από το κατάστημά μας.