ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας τον περασμένο Ιούλιο και τοποθετώντας συνεχώς στο επίκεντρο δράσεις στήριξης για μία Καλύτερη Ζωή για όλους, προσφέραμε στις 29 Νοεμβρίου 2021 δωροεπιταγές για την ανακούφιση των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού του 2021.

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, στηρίξαμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν το περασμένο καλοκαίρι από την πυρκαγιά στην ορεινή Λάρνακα και Λεμεσό, προσφέροντας 20.000 ευρώ για αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Στο πλαίσιο της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης για την Εβδομάδα του Εθελοντισμού στην Κύπρο, παραδώσαμε 67 δωροεπιταγές για την κάλυψη των αναγκών των κοινοτήτων Ορά και Αρακαπά.

Με αφορμή την παράδοση των δωροεπιταγών, η Κωνσταντίνα Λεβαντή, PR, CSR & Internal Communication Managerαναφέρθηκε στις σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, για μια Καλύτερη Ζωή και τόνισε:

​​​​​​​«Στον Κωτσόβολο, δεν επιδιώκουμε μόνο να κάνουμε τη ζωή καλύτερη μέσα από την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Έχοντας έντονα ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, δημιουργούμε δράσεις στήριξης και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στην κοινωνία, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που αυτή μας δείχνει. Με επίκεντρο, λοιπόν, τον άνθρωπο και με φιλοσοφία μας πως κάθε εταιρεία πρέπει να λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας, βρισκόμαστε δίπλα στους πυρόπληκτους των κοινοτήτων Οράς και Αρακαπά, παραδίδοντας δωροεπιταγές αξίας 20.000 ευρώ, και ευελπιστούμε να καλύψουν μερικές από τις πολλές και σοβαρές ανάγκες που προέκυψαν από την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού».

Έχοντας πάντα επίκεντρο τον άνθρωπο, η μεγάλη ομάδα της εταιρείας μας ενώνει τις δυνάμεις της για καλό σκοπό και οραματίζεται μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ για όλους!