5 ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ: ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

Σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία μας στα Cyprus Retail Excellence Awards 2021, που συνέπεσαν με τον εορτασμό του 1ου χρόνου λειτουργίας μας στην Κύπρο.

Για τη ξεχωριστή Αγοραστική Εμπειρία, μέσα από τα δύο υπερσύγχρονα καταστήματά μας σε Λευκωσία και Λεμεσό, παρουσιάζοντας έναν πλούσιο κόσμο γεμάτο ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και πρωτοποριακές υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, αποσπάσαμε το Gold βραβείο στον πυλώνα Λιανικές Εμπορικές Επιχειρήσεις, και συγκεκριμένα στην ενότητα Στρατηγική Ανάπτυξη και την Κατηγορία Αγοραστική Εμπειρία.

Τιμηθήκαμε ακόμη με Silver βραβείο στον πυλώνα Λιανικές Εμπορικές Επιχειρήσεις, στην ενότητα Στρατηγική Ανάπτυξη και Κατηγορία Νεοφυής λιανεμπορική επιχείρηση – Newcomer, με την υποψηφιότητα «Η Κωτσόβολος φέρνει το Κατάστημα του Μέλλοντος στην Κύπρο», όπως επίσης και με Silver βραβείο για τη Διαφημιστική Εκστρατεία «Το Σπίτι της Τεχνολογίας» για την είσοδό μας στην Κύπρο.

Βραβεία τα οποία της δόθηκαν χάρη στην εμπειρία που προσέφεραν στο κυπριακό κοινό τον τελευταίο χρόνο, τα δύο υπερσύγχρονα καταστήματά μας, το ηλεκτρονικό κατάστημα kotsovolos.cy και ένα άρτια εκπαιδευμένο τηλεφωνικό κέντρο. Οι ειδικά διαμορφωμένοι, υψηλής αισθητικής χώροι των καταστημάτων της σε Λευκωσία και Λεμεσό, προσφέρονται στους πελάτες για να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους συσκευές μέσα από ποικίλες διαδραστικές τεχνολογίες, αλλά και να επωφεληθούν μέσα από πρωτοποριακούς τρόπους άμεσης εξυπηρέτησης, που βασίζονται στην ταχύτητα, την ευκολία και την ευελιξία.

Επιπλέον, στα Cyprus Retail Excellence Awards 2021, η εταιρεία μας τιμήθηκε με το Bronze βραβείο στον πυλώνα Λιανικές Εμπορικές Επιχειρήσεις, στην ενότητα Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα και στην Κατηγορία Δυναμικές Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που αφορούν στην υποστήριξη κοινωνικών ομάδων και των πρωτοβουλιών πολιτών/τοπικών κοινοτήτων με κοινωνικό περιεχόμενο ή/και την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης. Έχοντας ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, η εταιρεία μας δεν επιδιώκει μόνο να κάνει τη ζωή καλύτερη μέσα από την τεχνολογία, αλλά και να δημιουργεί δράσεις στήριξης και προσφοράς, ανταποδίδοντας έτσι την εμπιστοσύνη που αυτή της δείχνει. Με φιλοσοφία πως κάθε εταιρεία ανεξαρτήτως μεγέθους και οικονομικής κατάστασης μπορεί και οφείλει να είναι κοινωνικά ενεργή, η Κωτσόβολος αποτελώντας από τον Ιούλιο 2021 κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας, βρίσκεται σταθερά δίπλα από συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια.

Τέλος, διακριθήκαμε με το Bronze βραβείο για την Digital Εκστρατεία – Here to Play, την ήδη πετυχημένη καμπάνια gaming στην Ελλάδα, που έκανε το λανσάρισμά της με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων μας στην Κύπρο. Η καμπάνια στόχευε στη δημιουργία μιας πλατφόρμας, ενός hub για Gamers, γεμάτο με όλα τα τελευταία gaming νέα, διαγωνισμούς και gaming δώρα κάθε μήνα, μοναδικά προνόμια και προσφορές.